Vaste internetkorting
Eigen voorraad
Snelle levertijden
14 dagen bedenktijd

Elektrode Hanna t.b.v. Hi 9813-51

€ 225,00 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
120
Verzonden binnen 1-5 werkdagen

Productomschrijving

Electrode voor Hanna Hi 9813-51 (nieuw model)

De vervangende electrode voor de Hanna HI 9813-51 EC/pH Combimeter biedt een hoogwaardige oplossing voor het onderhouden van uw wateranalyseapparatuur. Specifiek ontworpen als een compatibele vervanging voor de electrode van de Hanna HI 9813-51, biedt deze electrode gebruikers de mogelijkheid om hun combimeter te blijven gebruiken met optimale prestaties en betrouwbare metingen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Nauwkeurige metingen: De vervangende electrode levert dezelfde hoge mate van nauwkeurigheid als het origineel, waardoor gebruikers kunnen vertrouwen op consistente en betrouwbare pH- en EC-metingen.

  • Eenvoudige installatie: Met een eenvoudig te installeren ontwerp kunnen gebruikers de electrode snel en gemakkelijk vervangen, waardoor kostbare downtime tot een minimum wordt beperkt.

  • Duurzaamheid: Vervaardigd met hoogwaardige materialen, biedt de vervangende electrode duurzaamheid en langdurige prestaties, zelfs in veeleisende omgevingen van wateranalyse.

  • Compatibiliteit: Deze electrode is specifiek ontworpen om naadloos te integreren met de Hanna HI 9813-51 EC/pH Combimeter, waardoor gebruikers verzekerd zijn van optimale functionaliteit en prestaties.

  • Kosteneffectief: In plaats van het aanschaffen van een volledig nieuwe combimeter, biedt de vervangende electrode een betaalbare oplossing voor het behouden van de functionaliteit van uw bestaande apparatuur.

Met de vervangende electrode voor de Hanna HI 9813-51 EC/pH Combimeter kunnen gebruikers hun wateranalysesysteem onderhouden en blijven vertrouwen op nauwkeurige metingen van pH en EC. Of het nu gaat om toepassingen in laboratoria, aquaria, hydrocultuur, of andere watergerelateerde omgevingen, deze electrode biedt de betrouwbaarheid en prestaties die nodig zijn voor effectieve wateranalyse.

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »